Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Φεβρουάριος. 5, 2010. Οι ασκήσεις επιμήκυνσης πέους θεωρούνται από τους ειδικούς ως η πιο κοινή μέθοδος για την αύξηση του μήκους του πέους και την ενδυνάμωση άλλων σχετικών χαρακτηριστικών της σεξουαλικής δραστηριότητας γενικά επειδή το σύστημα αυτό είναι ο πιο φθηνός τρόπος από όλα τα φάρμακα που υπάρχουν για το σκοπό αυτό στην αγορά.

Αυτά τα προγράμματα, τα οποία αποτελούνται από ένα συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών με άλλες πιο παραδοσιακές, πρέπει να ασκούνται με κάποια τακτική ( 5 – 6 μέρες τη βδομάδα είναι το σύνηθες που προτείνεται). Σε αυτά, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, κατανεμημένη σε κατηγορίες σύμφωνα με τη ζώνη στην οποία δρούν ή με τα χαρακτηριστικά που ενδυναμώνουν: μήκος, πάχος, έλεγχος στύσης, καμπυλότητα πέους κλπ. Παγκοσμίως, κάποιες από τις τεχνικές έχουν στόχο την αύξηση του πάχους και άλλες την επιμήκυνση.


Τι μπορώ να κάνω αξία σε ένα πρόγραμμα άσκησης;

Καλό θα είναι ότι πριν από την αγορά το πρόγραμμα των ασκήσεων για την αξιολόγηση ορισμένων παραγόντων που καθορίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία της:

ιατρική σύσταση
• Εγγύηση επιστροφής χρημάτων
• Μαρτυρίες πελάτών
 

*Τις συγκρίσεις αυτές επέβλεψαν οι παρακάτω γιατροί::
Δρ. Σαλγέρο- Αρ. Μητρώου: 22831
Δρ. Σάλας- Αρ. Μητρώου: 4517-9
Δρ. Αράνα- Αρ. Μητρώου: 6785


Τελικό συμπέρασμα από την Epimikinsipeous.com

Nº1. Naturpenis.com

Tο Naturpenis είναι το πιο επισκεπτόμενο πρόγραμμα επιμήκυνσης πέους σε όλο το διαδίκτυο στην Ισπανία. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει συμπληρωμένη υπηρεσία, αφού συνδυάζει τέλεια τις ασκήσεις με τις πιο σύγχρονη τεχνολογία σε βίντεο με πάνω από 30 επαγγελματικά βίντεο και εικόες όπου εξηγείται λεπτομερώς, με απλές οδηγίες, για όλες τις ασκήσεις. Επίσης, συγκεντρώνουν καθημερινά νέα, άρθρα και έρευνες- όλα περιγράφονται λεπτομερώς με σκοπό να κρατούν ενήμερη την ιστοσελίδα  τους και να έχουν πάντα τα μέλη τους ενήμερα.

 Διαφορετικό από τα άλλα προγράμματα ασκήσεων, η Naturpenis είναι η μόνη που συνιστάται και προτείνεται από αναγνωρισμένους ουρολόγους και επαγγελματίες γιατρούς σε αυτό το πεδίο και που βασίζεται σε αληθινές καταθέσεις από γιατρούς του χώρου και μετρά πολλές ηχητικές μαρτυρίες πελατών που έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι. Περιλαμβάνουν φωτογραφίες του πριν και μετά αυθεντικών πελατών που έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που είχαν, εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων και μια σειρά από δώρα και μπόνους ανάλογα με την κάθε παραγγελία. Χωρίς αμφιβολία, όλα αυτά μετατρέπουν το πρόγραμμα ως το πιο καινοτόμο και το πιο επιτυχημένο στον τομέα του.

Εγγυούνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος:

 

Nº2. Alargamiento-natural.com

Alargamiento Natural

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται η Alargamiento-Natural, που έχει ένα σημαντικό αριθμό πελατών. Αυτή είναι μια συμπληρωμένη σελίδα, αν όχι τόσο όσο η προηγούμενη. Το πρόγραμμα αυτό είναι εύκολο να ακολουθηθεί αλλά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό, αν και δεν έχει επαγγελματικά βίντεο και μόνο περιλαμβάνει 10 ασκήσεις (σε αντίθεση των 32 της Naturpenis). Περιλαμβάνει ζωντανές φωτογραφίες στις οποίες δείχνεται βήμα βήμα και από την αρχή, το σωστό τρόπο για να γίνονται οι ασκήσεις. Δεν υπάρχουν καταθέσεις και μαρτυρίες ουρολόγων και σεξολόγων- αν και στην ουσία κανένα από τα προγράμματα στην Ισπανία έχει εκτός της Naturpenis.
Nº3. Peneana.com

Έπειτα, είναι η Peneana, μια ιστοσελίδα που επίσης προσφέρει πολλές υπηρεσίες. Έχει επαγγελματικά βίντεο, αν και έχει λιγότερες από 10 ασκήσεις. Το πρόγραμμα αυτό δε συνίσταται από επαγγελματίες γιατρούς –και επίσης δεν έχουν μαρτυρίες πελατών, ηχητικές ή γραπτές. Περιλαμβάνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων και μπόνους, αν και είναι πιο οικονομικό (φτηνότερο από τα άλλα 2 προηγούμενα, αν και είναι μικρότερης ποιότητας). Συμπερασματικά, η υπηρεσία της Peneana είναι αποτελεσματική, αλλά όχι τόσο συμπληρωμένη όσο οι προηγούμενες δύο.

 

Nº4. Newpene.com

Στην τέταρτη θέση έχουμε τη Newpene, που έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και δωρεάν μπόνους. Δε βρήκαμε εδώ μαρτυρίες ουρολόγων και σεξολόγων, ούτε ηχητικές μαρτυρίες, πράγμα που μειώνει την αξιοπιστία της σελίδας. Χωρίς αμφιβολία, το αδύναμο σημείο της σελίδας αυτής, είναι ότι δεν έχει βίντεο. Περιλαμβάνει λιγότερο από 10 τεχνικές και η ποιότητα της ιστοσελίδας δεν είναι και τόσο υψηλή, αν και η τιμή είναι ελαφρώς μικρότερη από τα προηγούμενα προγράμματα.

 

Nº5. PeneSalud.com

Έπειτα, είναι η Pene salud. Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει σχεδόν ότι έχουν οι άλλες αλλά υστερεί σε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο: δεν έχει ιατρική κατοχύρωση. Προσφέρει καλές και πλήρεις πληροφορίες και δεν είναι και πολύ εμπεριστατωμένη διότι όπως και στη Νewpene, δεν υπάρχουν επαγγελματικά βίντεο. Υπάρχουν λιγότερα που μπορούμε να πούμε για τη σελίδα αυτή. 

Nº6. PeneMaster.com

Επόμενη βρίσκουμε την Penemaster που έχει λιγότερα από 10 ασκήσεις και βίντεο. Δεν προτείνεται από γιατρούς, ούτε έχει μπόνους, αν και περιλαμβάνει την πρόοδο 2 πελατών που ακολούθησαν το πρόγραμμα. Το καλύτερο είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

 

Nº7. PeneXL.com

Στην τελευταία θέση βρίσκουμε την peneXL, που επίσης δεν έχε και πολλά υπέρ. Έχει και αυτή λιγότερες από 10 ασκήσεις και τεχνικές για την α΄θξηση του πέους, αλλά δεν έχει βίντεο. Επιπλέον, εξαπατεί λίγο διότι στη ιστοσελίδα αναφέρει ότι ειδικοί στην σεξουαλική υγεία και σεξολόγοι από όλο τον κόσμο δηλώνουν ότι «είναι το πιο πλήρες σημείο, σοβαρό  και ενδεδειγμένο στο διαδίκτυο για την επιμήκυνση του πέους με φυσικό τρόπο και χωρίς ρίσκο», χωρίς αμφιβολία δεν υπάρχει μαρτυρία ή κατάθεση σεξολόγου ή γενικά κάποιου γιατρού. Μυστήριο.


ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Οι ασκήσεις και οι τεχνικές που αποτελούν το πρόγραμμα Naturpenis είναι σίγουρες και φυσικές, για αυτό βοηθάνε στη γενικότερη υγεία του πέους. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του Naturpenis, εφόσον ακολουθούνται βήμα προς βήμα οι οδηγίες.

Να μην πραγματοποιούνται σε περίπτωση που έχετε κάποια πληγή, ή πάσχετε από κάποια ασθένεια στο πέος ή κάποιου άλλου είδους πάθηση σχετική με αυτό το όργανο.

Oι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για να ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις περιποιήσεις και νέα για το πέος. Με κανένα τρόπο οι πληροφορίες αυτές παριστάνουν να είναι συμβουλές μεταξύ ιατρού και ασθενή. Η  epimikinsipeous.com δεν είναι υπεύθυνη για ζημιές που προκαλούνται από την χρήση οποιασδήποτε θεραπείας, ούτε πληροφορίες από αυτήν την ιστοσελίδα χωρίς υπόβλεψη ιατρού ή ειδικού. Αν υποπτεύεστε ότι έχετε κάποιο είδους ιατρικό πρόβλημα όπως καρδία, υψηλή πίεση η άλλη αρρώστια ή ασθένεια, μην χρησιμοποιήσετε κανένα από αυτά τα προϊόντα ή προγράμματα χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικό πρώτα. Αυτά τα προϊόντα δεν προσπαθούν να καταπολεμήσουν, σταματήσουν ή γιατρεύουν κανένα είδος ασθένειας ή αρρώστιας. Sitemap